KVW WOUWSE PLANTAGE

Wie zijn wij?

Sinds 1965 organiseert Stichting KinderVakantieWerk Wouwse Plantage activiteiten voor kinderen van Wouwse Plantage en omstreken. Deze activiteiten worden georganiseerd door een groep van 25 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd 15 t/m 25 jaar. Veel van hen hebben vroeger ook meegedaan als kind en vonden het zo leuk dat ze daarna als leiding zijn terug gekomen. Hier zijn we dan ook zeer trots op!
Door het jaar heen organiseren wij verschillende activiteiten, met als hoogte punt de KVW-week in de zomervakantie. Bij deze activiteiten werken wij samen met verschillende organisaties en verenigingen uit de buurt, hiermee proberen wij de leefbaarheid in het dorp te vergroten.
Om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft onze stichting een bestuur en per bouw een hoofdleiding.

Voorzitter: Robert Devillers
Secretaris: Marjella van Meer
Penningmeester: Stijn van Looveren
Bestuurslid: Karlijn van Rijen